T O R S D A G

i torsdags körde jag och daniel iväg pch åkte skidskor och det var kul och mysigt :) sedan gick vi inom någon affär och åt lunch ute.

På vägen hem körde vi inom ica och storhandlade mat och sedan på kvällen tog vi det lugnt tills vi gick och lade oss..:)

J U L F I R A N D E

Då är alla julfirande redan över och nu inväntar vi nyår! :)
 
I Måndags så var vi på julfirande hos Daniels farmor. Det blev klapp utdelning och julmat. :)
 
På självaste julafton så körde vi först hem till Daniels mormor och firade lite jul där och sedan
körde vi hem till min moster och firade jul resten av kvällen. 
 
Nu är jag helt slut efter julfirandet. Har inte fått mycket sömn mellan dessa dagarna. 
Jag är iaf nöjd med mina klappar :)
Fick dessutom en surfplatta av älsklingen som jag kommer ha nytta av till skolarbeten :)
 
 
 
 
 
 
 

H E L G E N

gick i ett svep!

I Fredes på kvällen så var vi hemma hos Daniels kusin på födelsedasmiddag :)
 
I lördes så körde jag och mamma in till Hbg och handla den sista julklappen.
På kvällen körde jag och Daniel till Hlm och tittade på Hunger games
på biografen. Den var helt okej.. :)
 
I söndes så städade jag och rensade hela lägenheten så nu är det färdigt och klart.. :) 
Sen har vi bara tagit det lugnt här hemma och lagat middag :)

Det blev fläskfile med nypotatis, knaperstektbacon,
honungmarinerade nötter, körsbärstomater och balsamicosås
 
 
 
 
 
 
 
 

S E M E S T E R

Idag är det fredag och nu har jag äntligen semster :) Det var sista dagen i skolan igår
och den avslutades med en trevllig julfika med klassen och lite betygssamtal.
 
När jag kom hem fixade jag mat lagom till älsklingen slutade jobbet och när vi hade ätit
körde vi hem till Daniels lillebror och hjälpte honom att flytta. 
 
När vi kom hem så fortsatte jag att göra klart i vår garderob, så nu är både mina och Daniels kläder sorterade och det mesta är klart där inne. Skönt att ha det gjort, en sak mindre att göra under semstern! :)
 
Idag tog jag sovmorgon och sov till kl 9,30. Kl 11 körde jag hemma till Beti och umgicks lite med henne. Nu ligger jag och älsklingen hemma i sängen och vilar. Vi ska på kalas senare ikväll så snart är det dags att börja fixa oss..
 
CAOOOOO
 
 

T I S D A G

Då har snart även denna dagen gått! Idag så hade vi organisation, arbetsmiljö och arbetspsykologi på morgonen och vi hade ingen direkt lektion utan vi satt och gjorde lite saker som behövdes göras medan vår lärare hade enskilt betygssamtal med oss.
 
På em så var vi på studiebesök på Lunds lasarett och fick se lite av röntgen avdelningen. Jag var hemma kl fyra idag och ställde mig direkt och lagade mat. Har duschat och fixat lite till imorgon så tänkte jag ta
det lugnt resten av kvällen.
 
Fick även redan på mitt tenta resultat sedan igår och jag är jätte nöjd! :)

S I S T A V E C K A N!

Då är det måndag igen och detta är sista veckan i skolan och på fredag går jag på semester. Ska bli jätte skönt! Tiden går fort och snart är det bara 3 terminer kvar!!:)
 
Igår och i lördags spenderades mesta tiden till att vila och att plugga till tentan som jag hade idag.
Tentan gick jätte bra och jag är nöjd,
 
Igår gjorde jag lite cesarsallad eftersom mannen var ute på vift. Skönt att
inte behöva äta kött och potatis hela tiden.. :)
 
 

F R E D A G

Hör och häpna men idag var det första dagen som jag stannat hemma från skolan pga. sjukdom.
Jag mådde inte så bra igår kväll och det har hållt i sig så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig.
 
Jag har försökt plugga lite så gott jag har kunnat men har även vilat och tittat på tv. Jag var även nere på ICA för att köpa brandvarnare då vår gått sönder, så då passade jag på att köpa lite jul fika. Jag var jätte sugen på det men när jag väl skulle äta resulterade det i att jag bara orkade hälften. Aptiten försvann och det är kanske inte så konstigt nu när man inte är helt kry i kroppen. Det ska bli skönt med helg trots att det blir en del plugg att ta sig igenom. 5 skoldagar kvar sen har jag semester i 2.5 vecka! :)
 
 

T O R S D A G

Igår så blev det att vi hade hemstudier då vi inte hade så mycket att göra på lektionerna. Jag var hemma och försökte plugga lite medicinsk terminologi. Till en början gick det bra men framåt eftermiddagen började jag må dåligt och känna mig febrig så det blev inte så effektivt pluggande då så jag gav upp.
 
Lagade en enkel middag istället vilket resulterade i nudlar med vegetariska vårrullar och en spegel av jordnötsås. Såsen blev verkligen pricken över iet denna gången! :) Övning ger färdighet!
 
 

Onsdags studier!

Nu i veckan spenderar jag mina flesta kvällar till att plugga till terminologi tentan som vi har på måndag!
 
Deklination 4 och 5, räkneord och försvenskningar ska vi kunna denna gången! :)
 
 
 
 
 

F Ö R R A H E L G E N!!!

Tiden bara springer iväg då det är fullt upp med skolan och läxor!
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde i helgen.
 
I Fredags kom jag inte iväg till skolan pga av stormen. Tågen var inställda så jag hade tänkt köra till skolan men på morgonen var det fortfarande jätte dåligt väder så jag vågade inte köra.
 
På em så kom min älskling hem och två av hans jobbekompisar kom även hit. De skulle på julbord på kvällen så jag stjusade in de till byn och på natten hämtade jag dem i Hbg. Under tiden så körde jag och mamma iväg och tittade på bio och hade det trevligt lagom tills jag skulle hämta hem min man igen. :) Vi tittade på Escape plan och den vara mega bra! :)
 
I lördes körde jag och Daniel till väla och handlade lite julklappar. Efter det så körde vi hem till ett par kompisar och spenderade resten av kvällen där med trevligt sällskap och julfika! :)
 
I Söndes fick det bli en plugg dag och det är ju inte så jätte roligt men jag fick iaf lagat en god middag som belöning till mig själv! Mums :):)
 
 
 
 
 
 

T I S D A G

Igår trodde jag att jag skulle bli klar med alla läxor och att jag skulle kunna ta det lugnt på kvällen då vi hade hemstudier igår.
 
Jag blev klar med de två viktigaste momenten men inte små läxorna och det tog flera timmar att göra klart mina arbete så sen var man ju helt slut i knoppen och orkade inte göra mer. 
 
Igår lagade jag kycklingfilé med sweet chilli och det blev gott! Aldrig ätit eller lagat det förr. Mannen var nöjd iaf! :). 
 
Får ta resten ikväll då! Nu är jag på väg till skolan. Går bara halv dag men ska stanna kvar och skriva lite hade jag tänkt. Tänkt ta tåget samma tid som jag annars brukar på onsdagar. 
 
 



S Ö N D A G, 1:A A D V E N T

Igår blev det en plugg/slappe dag. Daniel gick upp vid halv åtta för han skulle joura hästar så då gick jag också upp och började göra lite skolarbeten.

Jag gjorde anatomiläxa, terminologi och sen har jag pysslat på Lia uppgiften som ska lämnas in och redovisas på fredag och hemtentan på hälso och sjukvårdslagen som ska lämnas in på söndag kväll. 

Till middag så gjorde jag pannbiffar med potatis, lök, sparris och gräddsås. Mat behövs när man pluggar :) 







RSS 2.0