Ullared

Idag har jag varit i Ullared och shoppat lite grann. Blev lite av varje. Slänger kanske upp några bilder på inköpen sen.

Nu ska jag bara krypa ner i sängen med Daniel och sätta igång en film. Upp tidigt för att jobba imon. Ser framemot det eftersom jag varit sjuk en del
Förra veckan! Det tråkiga är att på onsdag blir man arbetslös..

Caoooo


Helsingborgs djursjukhus

Var inne i Helsingborg med hästen min i torsdes och bara genom att titta, såg vet att böjsenan var av. Vi diskuterade lite om olika operationer men eftersom denna skada inte är helt ny så trodde hans kollegor inte att en operation skulle hjälpa i det här läget(Skillnad om skadan bara hade varit någon dag gammal).Vet skulle kolla lite till och höra av sig efter helgen om det inte finns något annat man kan göra, men troligtvis inte så min häst kommer bara kunna stå som avelsto i framtiden...Så jag får se hur man ska göra. Ringa försäkringsbolagen och se vad dom säger osv...nu har jag iaf gjort så mkt jag har kunnat... Har även kollat på rehabilitering för henne men eftersom senan är helt av så lär inte det hjälpa heller..Väldigt väldigt tråkigt. Det är inte bara min häst som drabbas utan även min ridning, för jag kommer inte köpa någon annan häst. Så får se om jag fortsätter med ridningen. Tänk om pengar hade varit allt? Då hade ju allt löst sig, men tyvärr....hade lätt betalt tre hundra tusen bara för att få tillbaka min häst som hon var. Älskade häst , tkr om dig så mkt!!!<3


Som ni vet

Så har min häst varit skadad sedan augusti. Anledningen var att hon har busat i hagen vilket har gjort att hon sträckt achilles senan som sitter vid hasen, och därmed fått en blödning på vävnaden runtomkring senan. För fyra veckor sedan ca var vi inne med henne igen och då var senan bra och ej halt så hon var redo att sättas igång. Men igångsättningen blev lite försenad då jag jobbade och lite annat men sen när jag väl hade tiden och börja rida så hade hasen svullnat upp, inte jätte mkt men där fanns en svullnad! Så vi åkte in med henne förra veckan för att se hur det såg ut igen för jag tänker inte börja rida en häst om de inte känns bra.

Jag vet inte hur men tydligen så har senan fått så mkt stryk av sträckningen så att fästena som håller fast senan har försvagats så senan hålls inte riktigt på plats... Och enligt vet går detta inte att göra nånting åt och i bästa fall kan hon bli avelsto. Detta sa de inne på huntleys hästklinik.

Jag är såklart jätte ledsen över detta men försöker ändå hålla modet uppe. Försöker komma fram till lösningar och se om det verkligen inte finns nåt att göra för min häst. Hon är ju trots allt bara nio år gammal. I nuläget ligger hennes öde i mina händer.

På torsdag ska vi in till Helsingborgs djurklinik för att se vad dom har att säga och vi ska även få träffa en kirurg. Så ska bli spännande och se vad dom har att säga. Eftersom hennes öde ligger i mina händer nu vill jag ha ett andra utlåtande så att man verkligen vet att man har försökt innan man kanske måste ta ett svårt beslut.

Min älskade häst. Varför just min fina ebba? fina lilla hoppetossa. <3


Det var ett

Tag sedan jag skrev här nu men har inte tänkt på att skriva här ens så då blir det som det blir. Har mått så bra den senaste veckan Så fick gå hem från jobb en kväll. Jag var svim färdig och orkeslös så jag vågade inte köra hem själv heller. Daniel och Krille fick komma och hämta mig.
Idag blev jag inringd men kunde bara jobba fyra h för sen var min kropp helt slut vilket sluta med att jag kräkte. Så Kmr sjukanmäla mig största delen av denna veckan så jag kan bli frisk snart!

Har även varit inne med hästen min igen på kliniken och vi fick tyvärr inte alls bra besked. Berättar mer om det i ett annat inlägg.

Caaaoooo


Tråkig dag!

Har varit rosslig i halsen ett par dagar och igår slog det till rejält så inatt när jag vakna var jag jätte kass i halsen. Sen när jag skulle gå upp halv fem till jobbet var jag ännu värre och mådde inte alls bra så tog faktiskt beslutet att stanna hemma från jobb. Kändes inte alls bra då jag tycker om att jobba men ibland får man tänk på sig själv. Mår lite bättre nu så har frisk anmält mig till imorgon iaf! Har varit hemma hos mamma idag och kollat tv. Vill inte vila hemma om plåtslagaren kommer och stör... Blev lite hämt mat idag!


Första

Dagen för denna veckan och jag kom hem från jobb kl tre idag!

Fick en seg start imorse då batteriet hade gått på bilen så var tvungen att väcka min älskling imorse... Men annars har dagen flutit på och tiden har gått snabbt. Börjar bli lite rosslig i halsen nu. Jag får kolla med jobbet imon om man får ha hals tablett..hade varit jätte bra isåfall!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på lyxfälla. Daniel Kmr hem närsomhelst och då ska vi fixa lite käk!

Ikväll tänkte jag göra oordning här hemma lite sen soooova ikapp timmarna som jag missade i helgen :)

Caaaoooo


I love u baby

D A N I E L
<3


Hela natten lång!

Nu har vi precis kommit hem från Helsingborg där natten har spenderats.

Det vankades inflyttningsfest hos Anna och hennes syster, sen vid ett stack vi ut och dansa hela natten lång på sirocco.

Får se om baksmällan Kmr senare idag.. :)


Äntligen har helgen kommit!

Ska bli så skönt att slippa jobbet lite :) denna veckan är första veckan som jag känt mig extra trött om morgnarna. Kanske för att jag gått och varit lite små förkyld några veckor nu.

Igår efter jobb så orkade jag inte göra nåt spec så jag och älskling körde till torg krogen och beställde mat.

Vaknade nu mitt i natten och kan inte sova mer. Inte Daniel heller så nu sätter vi på en film..

Caoooo


Den sak

Som jag hade beställt har kommit så här får ni se en bild


mmmm


Måndag igen

Och helgen har gått fort som vanligt.
Slutade jobb kl 18 i fredes. Sen körde jag direkt hem till mamma där det höll på att flyttas. Sen åkte jag och Daniel hem och tittade på film tills vi somnade.

I lördes hjälpte jag mamma att städa färdigt den gamla lägenheten. Senare mot kvällen körde vi mot Daniels lillebror som fyllde 20. God mat blev vi bjudna på :)

Igår så var jag mest hemma. Körde bara i väg en runda ner till byn för att handla mat så nu är den Lilla frysen och kylskåpet fullt. Gjorde lite våfflor till hjärtat mitt och mig också bara för han är så bäst!

Caoo :)


RSS 2.0