Ingen bloggning på ett tag

Hellu (: I helgen blev det tävling igen efter två veckors vila. Träningen förra veckan gick inte jätte bra enligt mig själv. Första inomhus och det märks på Ramme att han inte är så förtjust i det. Så var lite skeptiskt att åka till flyinge i helgen (Första inomhus tävlingen) för i år. Hade anmält mig till LC och LC+5cm.

Men det gick faktiskt bra (: I Lcn försökte Ramme stanna på tvåan men fick över han och vi kom te omhoppning. Andra Hindret i omhoppningen var en stor grön oxer med jättestor planka så jag våga inte chansa utan tog en jätte stor sväng mot det för att han verkligen skulle över och han hoppa den utan problem. Detta blev vår andra dubbelnolla i Lc :D Kom rätt många utan för plac eftersom jag inte satsa.

I lc+5 cm gick det oxo bra. Men Fick ett stopp på sexan. Ramme va lite dum. Han bara tvärnita, men skulle varit på han mer där annars hade vi nog oxo fått en nolla där.

är jätte nöjd med min Ponny. <3

Kärleksdag

Idag är det Måndag vilket betyder att jag är ledig fån skolan! och inte vilken måndag som helst utan idag firar jag och min fina pojkvän ett år tsm (: Dagen har varit mysig, god frukost, levande ljus, presenter, middag m.m . Jag älskar dig E och jag hoppas vi får många fler år tillsammans! (:


Duktig ponny

Denna veckan har gått riktigt fort igen. Hade hoppträning i veckan och det kändes sådär. Jag har blivit lite osäker sedan jag trillade av, allt känns så läskigt på träning och jag blir höjdrädd. Men det gick ändån hyfsat bra, men ramme var tyvärr väldigt seg men han e ju på väg tillbaka så man kan ju inte kräva så mkt av honom.

Jag tävlade i lördes och det började med att jag hade glömt min säkerhetsväst hemma! :O Jag, Andrea som annars aldrig glömmer hade glömt sin jävla väst hemma :@ fatta vad sur jag blev på mig själv :( men det ordnade sig iaf och jag fick låna en på ridskolan där.

Vi skulle hoppa LD och LD +5 cm. Ramme var lika seg som på hoppträningen men det gick ändå bra.
Vi nolla LD och Dubbelnolla LD+5cm. Jag gasa inte jätte mkt men tog någerlunda bra svängar, det kändes skitbra över hindren för jag fick han böjd exakt som jag villle och det blev mkt lättare att styra så blev rätt nöjd med vår insats (: Det räckte till en andra plats iaf :D Blev stolt över min bus ponny. NU blir det iaf paus från tävlingar på ett tag. Får se när nästa blir.


Lite bilder :P

Det sjuka var att jag hade tagit fel hjälm oxo men de märkte jag inte ens efter vi hade hoppat. Hade min charles owen och inte min JW :P






RSS 2.0