Åstorportens Rf 24-25/4

Denna helgen blev det tävling båda dagar eftersom vi hade så nära.

Lördagens resultat(Lokal)
Lb1 68 % och vinst!
La1 56 % Gick inte allls bra

Söndagens resultat(regional):
La1 63 % jag var mer koncentrerad denna rundan och förbätta mig med 7 % sedan dagen innan. Det var samma domare som dömde så det var gött ;) Dessutom fick jag mitt andra kval och får nu starta NATIONELL LA :D Gött

Lagtävlansprogramet Gick hyfsat ibland men red fel ett par gånger. 56 % fick jag och blev sämst av alla. Tyckte det var förjävligt att en b-ponny som flamsa runder fick bättre än mig men så är det, det är en bedöminingsport :)
Det är inget jag går och e ledsen för precis :P

Lyckad helg iaf, har uppnåt några av mina mål denna helgen<3


Dressyrtävling Troentorp 18/4

Tävlade en Lokal dressyr i Troentorp. Mirris var superfin på framridningen, skulle rida lb1 och La1. I Lb1an var det samma domare som förra året. När jag fick se att vi fick ynka 60 % på den rundan blev jag lite besviken men det visa sig att hon dömde alla lågt så vi blev tvåa, så det var ju bra! Ettan hade 61 elr 62 % tror jag.

I la1an gick det jätte bra. Där hade dom slagit ihop klasserna så jag fick tävla mot D-ponnyerna som är med i Div ett. Så där kom jag precis utanför placering så jag är jättenöjd.

Bilder från Lan, visst är vi snygga? :)



Har fått tummarna loss

Nu har det gått två och en halv vecka sedan jag skrev här men jag har inte orkat faktiskt. Har tävlat en del så ska uppdatera lite hur det har gått. TTYL :)

Veckans resume

Veckan har gått riktigt fort faktiskt. I måndes bestämde jag mig för att jag och Ramme skulle ha en egen dag tsm bara jag och han, eftersom jag brukar spendera mest tid med Mirris. Så vi åkte ner till klubben för påskahoppning. Det gick bra fick fyra fel i omhoppningen båda gångerna men det var tre-fyra månader sen han hoppa bana så han var duktig och framåt. Hoppa femtio cm och det var perfekt.

I torsdes hoppträna jag för Lollo med Rambler och det gick oxo bra. Ska komma igång med han nu och kanske snart börja ut och tävla lite.

Idag var det Dressyrallsvenskan div 1 för min och Mirris del. Jag red förklassen som var Lap1. Det gick inte alls bra faktiskt, men kom inte sist iaf. Tyckte ryttaren innan mig red bra sen när man såg reultatet hade hon fem procent mindre än mig :o lite chockerande. Man kan väl påstå att domarna har satt lite konstiga omdömen idag?

I Lagklassen gick det mycket bättre, men var jätte nervös när jag red in för glömde programmet hela tiden. Men lyckades ta mig runt ganska hyfsat med två felridningar. 60 % blev vår insats. Det gick inte så bra för laget idag men om två veckor igen får vi en ny chans.


Igår var detta fotot taget för exakt ett år sen. Då red vi La1 på 53 %. Två månader efter vann vi en La1 på 65 % och nu i februari red vi på 65 % på vår första regionala la1 (: Mirris är den bästa som finns<3




Tävlingen igår

Kan bara säga att jag hade ingen lust att tävla denna dagen. När vi var på väg dit  började det spöregna :( Och så va det typ halva tävlingsdagen. Kunde knappt rida fram mirris, hon hatar regn. Så det fick bli som det blev. Väl inne i ridhuset gick hon hyfsat bra, spänd och rädd va hon gamla tanten<3 Red Lb1an och blev tredje placerad där (: Helt okej! I la1an var hon mer spänd och fick ganska många missar, men bra responsfrån domaren. Kom utanför placering. Filmer och bilder kommer kanske lite senare!

Tävlingsfix

Kom in från stallet för en dryg timme sedan. Har fixat Mirris till tävlingen imorgon. Knoppar på morgonen som alltid. Blir bäst resultat då! Nu är hon inlindad i massa flece och hela boxen har fin ny halm så att hon verkligen inte ska kunna smutsa ner sig under natten (: Ska bli kul kul att tävla imorgon, vi får väl se hur det går (: Ska bara ta en lokal Lb och la dressyr imon.

Innan idag så kom en tjej och red Rambler. Det gick bra så vi får väl se vad som händer med det. Efter det pyssla jag om bebis lite, longerade och så. Det går bara bättre och bättre för varje gång (:

Nu ska jag kolla lite film och så, sen vid nio ska man ut och byta täcke på mirris och natta.

Älskar mina hästar<3

 


Fredags kvällen spenderades hos

Elvis kusin i hbg. Hade en jätte trevlig kväll tillsammans med folket. Vid halv tolv skulle vi hem och drog inom donken för att käka lite. Beställde en glass och lökringar. Åt glassen först, de e ju godast! (: Vi satte på en film när vi kom hem men de varade inte sålänge för jag däckade direkt. Stackars min älskling, förlåt<3

Idag vaknade jag vid halv nio men de gick inte att väcka Elvis så han fick ju sova vidare då. Baby är en riktig sömntuta haha.


Friiday

Jag orka inte blogga igår, men det blev stallet som vanligt. Red igenom Rambler i paddocken, böjde och tänjde på honom i en halv timme intensiv skritt. Sen var det träning med allsvenskan med Mirris. Gick sisådär, har kommit bort ifrån dressyren lite nu, hittar inte rätta takten. Är Petig med en massa saker så kan knappt koncentrera mig heller. Ingen har påpekt ngt om det men kmr träna på det själv hemma ändån.
Idag gick jag ut i stallet vid tio, Har ridit både Mirris och Ramme och fixat pluttis oxo. Ska duscha och fixa mig nu, ska träffa Elvis vid fem. Men först ska det pluggas oxo. Ha en trevlig helg!
TTYL


RSS 2.0