Rambler

Var ute i hagen och skulle ta foto på hästarna, men Ebba vill hellre äta
upp kameran än att titta på den så blev bara bra bilder på Rambler :P
Han är världens bästa!




Tråkig helg

Har haft en ganska tråkig helg måste jag säga. Det har blivit endast stallet och plugg då jag inte har haft något annat att göra så de blir ju ganska tråkigt. För att ha något att göra så blev det bara att sätta sig och skriva på religion och svenska.

Ska ut och rida Ebba om någon timme. Kyligtvärre, har egentligen ingen lust, hatar att rida när det är kallt..


Fredag Fredag Fredag

klockan börjar bli mycket nu, jag är jättetrött men konstigt nog sitter jag och skriver på min fördjupningsuppgift i Religion :o Vet inte när den ska vara klar men det är väl någon vecka kvar och har typ gjort hälften nu. Lika bra att ha det gjort. Hatar att ha grejer efter mig som behövs göras, därför gör jag dem direkt istället.


Torsdag

blev en lång dag i skolan idag så orkade inte rida.
Kom hem vid fem halv sex. Ska vila nu och kanske plugga lite senare.

Gammal bild på mig och ponnyn :)


Idag så blev det

Dressyrträning för min och Ebbas del. Det gick hyfsat, Ebba blev lite upphetsad när halva lektionen hade gått för det finns ju inget roligare än att galoppera enligt henne :) Och sen blev hon lite stressad av dom andra hästarna men det går väl över snart. Hon skötte sig bra annars.

Nu ska jag sova ska gå upp vid 05.00 imorgon. Lång dag i skolan! Godnatt


God morgon

ligger i sängen och är lite vid datan. Har ätit frukost och släppt ut
hästarna innan så ska bara vakna till lite nu så jag kan börja plugga.


Jag tror det är onsdag hela tiden ?!

Bara för att jag inte stack till skolan igår för jag hade inga lektioner. Så är ledig i tre dagar denna veckan. Sista dagen imorgon. Har faktiskt varit väldigt duktig och pluggat båda dagarna, nästan bara plugg hela tiden...Men men e ju typ klar med mitt Svenska tal som jag ska hålla nästa vecka. Det ingår i Nationella provet, så väldigt skönt att ha det mesta av det klart.

Ebba vilade igår och jag red ut med henne nu ikv :) Duktig kicka.


I söndes

var tyvärr Ebba lite otålig och stressad när jag red. Hon var inte lika medgörlig men det gick hyfsat ändå att rida och hon var helt svett när hon kom in i stallet. Tränade ganska mycket tempo. Synd om henne faktiskt för hon fick stå inne en extra timme och torka stackarn..


Godmorgon

jag har nästan precis vaknat. Försov mig lite, skulle egentligen varit ute i stallet vid nio för att
 rida Ebba men får skynda mig ut nu så hon slipper stå inne alltförlänge :)
Ska till min Gammel mormor sen och hälsa på henne.


Ebbas träningspass

Red ut med mamma en liten runda idag för hon skulle ändå skritta Ramme. Sen så red jag i paddocken när vi kom tillbaka. Gjorde samma övningar som igår och hoppade även något språng. Tog lite tid innan hon fick hoppa då hon bara fick trava över, eftersom hon gillar att rusa mot hindren. Men hon var snäll och travade fint över tillslut. Sen fick hon hoppa lite i galoppen också :) 


Ebba

Ebba och jag fick ett riktigt arbetspass igår. Kändes väldigt skönt i kroppen efteråt :)
Ebba var duktig, red mjukgörande rörelser och gjorde en
 massa trav och galopp arbeten hela tiden :)






Yes som ni ser på bilden, så har Ebba en ål. Lite speciellt faktiskt
eftersom det är oftast bara fjordhästar som har det.


Avkopplande

Gud så skönt det är att vara ledig. Hade ju ingen skola idag och inte imorgon heller. Det är väldigt avkopplande, man slipper stressa och kan göra läxor och plugg i lugn och ro. Har pluggat etik idag och fixat stallet och ridit ut en runda nu ikväll med Mamma. Nu håller jag på att fixa mat till mig och mamma sen ska jag bara vila resten av kvällen och snacka med min baby :)


Kämpig dag

har det varit idag. Jag har inte haft speciellt mycket att göra idag men har inte sovit så bra inatt och när man vaknar med huvudvärk så är det inte så skönt. Går upp fem varje morgon då jag ska åka med mamma till skolan och det var idag. Var inte alls pigg på att göra religions provet men provet gick bra och efter provet var huvudvärken borta :) Så stannade kvar en extra timme och åt ändå. Sen stack jag hem och sov :) Behövdes verkligen! Var nyss ute och mockade och tog in mina hästar :) Ebbis har vilo dag idag.


Sådär nu tror jag

kanske att jag är tillbaka :) Har varit lite upp och ner dom senaste veckorna. Mycket i skolan, hemma, hästarna och så. Transporten gick lite sönder oxo men det är fixat nu. Ska börja komma igång och träna ordentligt nu med Ebba. Har missat några gånger nu.


RSS 2.0