Fantastiskt!

Hellu! :)
Har massa att berätta! Elr inte så jätte mkt egentligen men det har hänt lite saker.
Jag och Erbetina hopptränade i Måndes och jag tyckte väl att det gick okej, förutom att hon ibland blir för ivrig och trampar av lite väl förtidigt. Vi kom knas in i en kombination så alla blev livrädda och min tränare sa åt mig att jag måste bestämma lite mer över henne nu, så hon verkligen kan lära sig att hoppa av tidigt och att hon får riva.

Sen har jag haft problem i dressyren med henne för att hon har blivit så hetsig och pigg och det går liksom inte att få in nån takt och swung. Hon börjar springa såfort jag tar i tyglarna och det blir svårt att sitta ner på henne. Har testat lite olika metoder hemma men inget som har fungerat så har jagat efter träning. Så äntligen så fick jag en träningstid igår för Torun.

Träningen var väldigt effektiv och det gick jätte bra!. Jag vet vad jag ska göra nu för att få kläm på problemen så jag hoppas att det snart är borta :) Det blir nog träning om två veckor igen o jag längtar. Känslan igår va jättebra :) blev så glaaaaaaad :D Dressyr är verkligen det som driver mig mest.


Andra tävlingen avklarad!

Och det blev lite blandat resultat :)
På framridningen till 0.95 m så va det kaos! Alla gamlingar rider hur dom vill och var dom vill. Dom flesta var ivägen hela tiden! Så kunde inte galoppera fram på framridningen :/ sen på framhoppningen så var Ebba jätte pigg och lyssna inte ett Smack på mig. Så jag var väldigt besviken efter jag hade hoppat den rundan för hon lyssna inte alls på mig och det kändes som att vi flamsa igenom hela rundan. Fick två nedslag.

Inför 1 m så var det lite lugnare på framridningen så gjorde mkt galopparbete, halvhalter, tempoväxlingar m.m och Ebba gick som en klocka! Hon hoppade super på framridningen också :) Jag är ganska nöjd med vår runda i 1 m för hon hoppa ganska bra, det var mer kontrollerat och hon lyssnade fint :) Och resultatet blev ett nedslag i omhoppningen. Ebba räddade mig som klantade mig rejält på näst sista hindret, det som hon rev. Kom tokigt på det men Ebba hoppade ändå :) Så jag är relativt nöjd :D


1 dag kvar

tills jag och Erbetina ska tävla igen! :)
Vi ska hoppa 95 cm och 1 m imon.
Jag hoppas hon hoppar lika fint som hon brukar :)


RSS 2.0