Söndags aktiviteter?!

Idag är det redan söndag. Tiden går så jädra fort. Imorgon börjar egentligen skolan men jag har tur och få fixa det på egen hand :) Ska ju vara iväg från måndag till fredag. Igår spenderades den mesta tiden hemma hos släkten. Åt knappt något på hela dagen för jag var så upprörd och sov bort mesta tiden där. Tur att Chile har så välberedda hus att min familj inte skadades! När vi skulle hem så hoppade jag av hos Elvis. Sen blev det att åka till Checkpoint för balkan fest. Var sådär kul hihi så vi stack hem efter ett tag. Sen var det att gå upp vid sju idag. Har varit och hämtat hö till hästarna redan. Sen blir det massa mockning både i stall och hage sen rida hästarna. Därefter packa och städa :( Så ser min söndag ut haha

Städning

Idag gick vaknade jag lite innan tio, och började direkt städa och rensa hela mitt rum. Dammtorkar och hänger upp rosetter. Har ju bara haft dom liggande på min bokhylla i princip så det var dags för dom att komma upp ;) Är inte riktigt klar än men jag ska snart gå ut och fixa i stallet, även kanske rensa där om jag har tid (:


Shoppaholic

Det har varit en fullspäckad dag för mig och Elvis :) Har varit iväg och handlat en massa och själv tycker jag det är skit kul att shoppa men gud vad trött man är nu och pank haha. Ska nog inte vara uppe så länge ikv. Måste iallafall först göra en god smothie åt mig själv så jag kan sova gott ;) Lite av det som jag har handlat idag är vårkläder, hygienprodukter, hästsaker och dyligt. Köpte en jätte söt morgon rock i vit sammet. Aww den kommer passa perfekt till mina söta fluffiga inneskor ;) paha. Nog snackat om det. Ha en fin kväll allesammans (:

Abrazos de Andrea

Redan onsdag

Min behandling igår gick jätte fort igår, tog typ två minuter inne hos doktorn ;) Gjorde inte alls ont heller och inget som syns. Efter det stack jag och Elvis och handlade lite på Nova. Köpte två slappe tröjor och två palett ögonskuggor :) mys! Sen fick jag stjus hem för att göra vid mig. Sen skulle jag till Jenny :) Har sovit där inatt och har haft jätte trevligt (: Åkte hem vid tolv idag sen har jag sovit ända tills nu, hade jätte ont i huvudet. Men nu e den som bortblåst. Ska väl ut och mysa lite med mina ponnisar nu :) Sen kommer Elvis ikväll.

Abrazos de Andrea


Brrr kallt!

Sitter just nu med datan i sängen och dricker en god smothie ;) Kom in från stallet för drygt en timme sen. Red Mirris lite där ute. Fick rida på gårdsplanen idag, den va perfekt att rida på faktiskt :) Skulle egentligen varit med på programridning idag men vädret tillät inte oss att komma ifrån gården så fick stryka mig. Elvis har sovit hos mig hela helgen och det har varit super. Vi har mest kollat film och slappat, har inte orkar göra så mycket.

Imorgon hade jag tänkt rida lite sen ska jag hem till älskling och sova. På tisdag ska vi till hudkliniken, ska få en behandling igen, kommer att få den rättså ofta nu var ju bara drygt två månader sen jag fick den senaste :)


Tråkigt att vänta hihi

Sitter just nu och väntar på Min pojkvän (: Vi ska dra in till stan, mysa lite sen vidare på bio om vi orkar. Det blir isåfall Edge of Darkness. Sen ska han övernatta här. Vilken Mysig fredag,TTYL

LOV update! ;)

ouff vilken torsdag! Känns som Fredag, kanske bara för jag har lov imon ;) Rikitgt skönt ska det bli. Sen kmr jag inte tillbaks till skolan förrän v 14 då jag är iväg, ska även ha praktik så kmr tillbaks efter påsklovet ;) Hela lovet är fullbokat kan man ju lätt säga och jag hoppas det kmr bli riktigt kul (:  Morgon planerna är att rida hästarna om det går, det är värsta snöstorm här kan inte ens rida ikv :( Sen ska jag vara med Elvis det mesta av helgen :)
TTYL


Det var ju även Alla <3 dag igår!

Elvis var med mig hela dagen på tävling igår.
Sedan åkte vi hem till honom, käka pizza och sen kolla film :)
Älskar han mest<3<3<3


Hur gick helgens tävling? ;)

Gårdagen var riktigt bra :) Som sagt så var det dressyr tävling för min och Mirris del efter vinteruppehållet. Vi debuterade regional LB och LA dressyr och vi fick mycket bra respons. I LBn kom jag tvåa på 69 %! tre poäng efter ettan (a) I LAn fick jag 65 %, tror jag kom precis utanför placering. De var mycket större konkurens i LAn och jag jätte nöjd med vår insats :) De kan väl bara bli bättre som sagt? ;) Älskar den ponnyn, alltid på glatt humör på tävling och ställer alltid upp<3<3

Efter tävlingen blev det att åka till årsmötet där jag även fick fyra st vandringspris med mirris! Fick även ta emot vårt klubbmästarpris i Dressyr 2009 och minimästare med Rambler!

Äntligen har jag fått revansch. Ingen vet hur mkt det betyder för mig.Att äntligen ha fått ett framgångsikt år och hålla på med det som jag älskar mest i hela världen. Att kunna vara tillräckligt frisk för att göra i princip vad jag vill. Det väger så stort.<3

Äntligen ledighet

Jag har inte hunnit blogga alls på hela veckan. Har haft fullt upp med skolan men nu äntligen är projektet och redovisningen klar. Jag däckade när jag kom hem igår sen efter vid halv nio var jag nere och red mirris i ridhuset. Om en vecka är det lov och jag hoppas på att kunna sätta igång Ramme då. Imorgon är det tävling så idag blir det lite trimmande och putsning av alla tävllingsaker :)


Lite om dagens träning

Tränade Mirris i ridhuset lite i förmiddes (:
Det gick bra, men tosan var väldigt pigg hihi. Tränade inte på något speciellt idag,
försökte mest bara böja igenom henne lite, mycket serpentiner och så :)
Ska träna mycket denna veckan. Blir ju tävling trots allt på
söndag och det ska bli jättekul! :) Har längtat så mycket.

Hon är så fin<3

MYS Helg :)

Hellu :) Här kommer en liten kort update om vad jag har gjort under helgen så läs eller strunta i det, your choice ;)


I Fredes efter Elvis hämta mig blev det mest projektet och städning av mitt rum pahaha!
På lördagen red jag Mirris direkt efter jag vakna sen blev det projektarbete hemma hos Macke. Därefter på Kvällen var jag med älskling. Fem månader hade vi<3, fick ett jätte sött halsband av honom. Jag har världens gulligaste pojkvän ;) det kommer bild sen på halsbandet. Vi gick vi upp för en timme sen. Elvis skulle på match och tyvärr kunde jag inte hänga med :( hehe men nu blir det att fixa på projektet sen ska jag rida hästarna i ridhuset, Sen ska Ramme få massage tjockiiisen ;)


Andrea Testar!

Marabou Choko-licious Lakrits
Jag kan säga att det var verkligen en hemsk kombination tillsammans.
Äckligt! :o


Äntligen ledighet!

Rikitg skönt att det är Fredag redan. Veckan har varit väldigt tuff men har ändån gått snabbt. Elvis kom och hämta mig efter skolan. Jätte snällt! Sen åt vi lunch på china restaurang, riktigt gott är det. Jag älskar china mat! ;)

Nu ska jag fixa lite på projektet och städa lite. Senare ska jag bara vila inför morgondagen :)


^^

Fabriken och återigen fabriken!
Har haft projektarbete hela dagen plus att man pluggat hemma ända tills nu.
Nu ska jag faktiskt vila och snart sova.
Ska kanske sätta på en film vid namn Beyond Remedy.
Ska vara en skräckfilm, och jag som älskar dom så det blir ju perfekt!
Någon som har sett den? Dock tror jag det är en B-film vilket suger stort
Godnatt zZzZzz


Love

Du är bäst älskling.
Du finns alltid där för mig no matter what.
Massa kärlek till dig<3


Boooriiing

Har inte hänt så mycket idag. Som sagt kunde jag inte gå till skolan idag då vi var helt insnöade på gården. Jätte mycket snö har kommit och jag blir helt deprimerad! Riktigt så illa är det inte! men nästan. Blir ju antagligen ingen tävling nästa helg pga vädret. Jag som hade längtat och förberett mig så :( Skulle egentligen på dressyrträning idag. Men den blev inställd. Lika bra det eftersom vi inte ens kommer ut från gården.Suck

Iallafall så har jag bara varit hemma och tråkat idag. Gjort på projektet och så. Hoppas ni andra har haft en roligare dag..tsssss

Hemma!

Idag har det varit en lång dag i skolan. Hade utvecklingssamtal direkt efter skolan och kom hem för en timme sen. Det är snöstorm ute igen :o så trist..Det är hästarnas vilodag idag så nu ska jag sätta igång och fixa på projektet :) sen får jag se vad som händer ;)

Längtar till helgen!! ;)


Äntligen

hemma från skolan nu.
Har ätit min favvo mat, vilat lite och nu ska jag ut och rida Mirris lite i snön :)
Efter det blir det att fixa lite på projektet. TTYL ;)


RSS 2.0