Helsingborgs stad!

Tjena!
Igår kväll så åkte jag och Daniel till Helsingborg med mina vänner
och förfestade där innan vi drog ut i stan. 
Hade mega kul och med en bra lek på förfesten så lyckades alla bli fulla innan
vi drog ut :)
Mycket trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Idag har jag bara varit hemma och försökt ta det lugnt. Var nere och handlade lite innan. Gjorde en smoothie som jag satt och drack på medans jag tittade på top model. Nu börjar jag bli trött och Daniel har inte kommit hem från stallet än, så tänkte lägga mig till rätta nu och läsa en bok!

Caoooo


Nytt

Jacka från Zara


A good day to die hard

Som rubriken lyder så såg jag och Daniel denna filmen på bio i fredags.

Den var mycket bra och jag gillar den rysk/amerikanska skådespelaren som syns i fler och fler filmer. Han var med i förra filmen som vi såg på bio också, så ser framemot att se kommande filmer med honom :)


Mat

Idag gjorde jag kyckling med rotfrukter och bea.

Super gott blev det, så det lär lagas fler gånger! :)


Städat

Idag har jag och sambo varit duktiga och röjt en hel del här hemma.

Så Nu ser det lite bättre ut bland renoveringen :))


Alla <3 Dag


Söndags aktiviteter

Idag har jag och Daniel varit i Helsingborg och strosat runder i lite affärer och på väla. Daniel klippte sig och vi shoppade lite grann. Det blev några inköp för min del. Vårjacka från zara, två halsdukar, tröja och skjorta. Just nu sitter jag och tittar på när Daniel rider sin häst. Har varit och handlat lite mat också till veckan. Imorgon blir det en lång dag på jobb och jag ska träffa min fina vän också.
Caoooo


DUS i Flyinge

Igår var ett helt gäng från ryttarföreningen i Perstorp nere i Flyinge och tittade på lite häst show. Det var lika trevligt som förra året men denna gången var vi en del inne i restaurangen pga att det var så kallt i ridhuset.

Vi var hemma i Perstorp igen vid halv sex tiden. Då körde vi hem till Daniels farmor och åt middag där med Daniels fasters familj. Min bil var även klar så körde hem den igår :)) den verkar gå som en klocka! Får hoppas att inget annat går sönder nu :) när vi kom hem så lade vi oss och tittade på teve innan vi däckade.

Caoooo :)


Nu

Är det helg!
Jobbat det sista idag. Hade inte så mycket att göra på jobbet så vi fick göra lite andra små sysslor istället Som också ska göras någon gång.Efter jobbet låg jag en runda i solariumet och solade.

Nu ligger jag vara och vilar i sängen. Ska snart iväg och hjälpa pojkvännen med hans jour ikväll. När vi kommer hem igen hade jag tänkt laga enchiladas och förbereda lite fika inför imorgon. Imorgon ska vi till flyinge och titta på lite häst show..

Caaaoo


Full rulle!

Igår efter jobb så körde jag och Daniel och lämnade in min släp på verkstan i Perstorp, sedan tog vi oss vidare till Hässleholm för att lämna Honda på lite genomgång.
Kl sex var vi på ungdomsmöte. Idag fick jag köra Daniels brors bil till jobbet eftersom min är på lagning nu i veckan. Den gick sönder i lördes men det var inget jätte farligt så nu är den på lagning hos en släkting till Daniel.
Idag efter jobb så körde jag snabbt hem och lagade middag innan det var dags att hämta min transport igen. Fixad och nybesiktigad blev den :)) ännu en sak att stryka från listan! Sen körde vi återigen till Hässleholm och hämtade Honda och tittade på lite bilar. Nu är vi snart hemma men först ska vi handla lite. Där hemma sen blir det att söka lite jobb och titta på tv innan det är läggdags. Imorgon planerar jag att ta det lite lugnare :)
Caooooo


Redan februari månad


Feb. 01, 2013

Helgen är kommen och det ska bli skönt att ta det lugnt

Har haft full rulle idag. Var inne med hästen min på kliniken och allt såg bra ut så får hoppas det fortsätter så. Det mest kritiska är nu över så det ser lovande ut!

Har precis ätit en smarrig middag med älsklingen. Kyckling med coca cola. Supergott! :)

Ikväll så blir det lite mys här hemma och film tittande med min fina kille.

Caoooo


RSS 2.0