Mys weekend!

Så ja, nu har ännu en helg gått. Men mys har den varit (:
I fredes kväll bar det av till Jenny för att sedan gå vidare på artonsårs fest hos några i min klass. Kul kväll! (:
Hade riktigt ont i Huvudet i lördes när jag vakna, men de gick över mot kvällen haha. Sen kom älskling och hämta mig och vi drog vidare till Hbg för att se bio. Vi titta på Snabba Cash. Bra film men tyckte dock boken var bättre! Sen drog vi hem till Bebi, kolla mer film och så. Kom hem vid fyra idag, sen ner till ridhuset och motionera mina Hästar. Det gick bra (y) Ska tävla om två veckor så ska ligga i och träna :) Imorgon är det skolan igen, fy fan


Almost Friday!

Snart är det Fredag vilket betyder HELG! Riktigt skönt.Bara två veckor kvar av projektet också. Ska bli skönt som fan när det är klart. Mer tid till annat. Imorgon blir det lite fest sen på lördags ska jag vara med Älskling. Vi ska nog se bio. Längtar<3

Idag var även första hoppträningen för säsongen. Red för en ny tränare idag med Ramme. Ringrostiga, gick inte att styra han xD Cepe häst<3

Love


Morgonpigg!

Jisses! Här sitter jag nu och väntar på att mamma ska bli klar, så man kan få stjus till skolan.
Gick upp kl fem hahah men jag e ganska morgonpigg.
Iaf när man går upp tidigt annars e de värre om man sover till
elva sen orkar jag knappt gå upp. Brukar bli så ibland ;D.
Börjar halv nio idag men jag åker till skolan istället nu med Mami.
Några läxor som väntar på mig faktiskt ;) Och idag börja Pub-Projektet i tre veckor :(
Går i princip till kl fyra varje dag! Hur ska man överleva? :'( Jag hoppas dessa tre veckorn kommer gå fort och att det blir ett bra projektarbete i slutändan!då är det väl värt det? ;)


Ångest, helgen har gått så j*vla fort..

Artonårsfest hos Johanna igårkväll (: Riktigt trevlig kväll blev det!

Nu kallar verkliga livet, och jag har ingen ork att göra någonting.Hata Söndagar..


Vad ska man säga?!

Gårdagen blev ju inte som planerat.
Hamna på sjukhuset istället och fick spendera natten där.
Elvis kom och höll mig sällskap. Min älskling är bäst!
Fick åka hem vid middag idag sen har jag bara vilat.
Nu mår jag bra igen och jag ser framemot morgondagen (:




Back on track!

Onsdag och kom precis hem från träningen. Gick hyfsat mot slutet. Jag och Mirris är inte i topp form direkt efter vintern men det börjar ta sig (: Nu ska jag äta, duscha, träna lite och kolla arbetena. Imorgon blir det en lång och TRÅKIG dag! och snart är det projektarbete i tre veckor usch! :/ inget att längta till precis..

Tuesday

Gud så trött jag är! Kan somna i vilken sekund som helst..Dagen har varit lång, har varit i skolan från kl sju till tre. Sen kom bästa och hämta mig. Käkade thai mat och lite så. Sen stack han hem och jag har gjort färdigt de mesta plugget. Har lite kvar på engelskan bara. Saknar min älskling.

Imon blir det första träningen på nya säsongen (:


Helgen har varit underbar

Helluu :)
Söndagskväll är det nu och helgen ha gått riktigt fort!
I Fredags var jag som sagt hemma från skolan. På kvällen kom en massör för att massera min ena ponny. Det gick bra och jag hoppas min ponny bli bättre snart. På kvällen beställde mamma och jag pizza. Gott var det (A)

Igår gick jag upp vid tio. Motinera hästen sen kom Elvis och Hämta mig. Sedan vidare til Klippan för att hämta upp Jenny på stationen. Vi skulle nämnligen till VÄLA och handla lite. Trevligt var det :) Sen på kvällen sov Elvis hos mig. Vi kollade halloween filmerna hela kvällen haha. Sen stack han hem vi två idag. Jag vakna halv elva och älskling var mega trött paha :D Sen har jag bara varit nere i ridhuset och motionerat hästarna som gick väldans bra (:

Imorgon börja skolan igen :( tur att jag har en timmes sovmorgon iaf!



Sick of this >_<

Just nu ligger jag i min säng och är hemma från skolan. Gårdagen blev inte som planerat. Efter skolan åkte man och motionera hästarna. Sen börja de hända saker och de kändes som mitt huvud skulle sprängas så ont jag hade. Har inte kunnat sova så mkt inatt.Har fortfarande ont men jag ska försöke gå till skolan i eftemiddag då vi har nytt ämne. Vill gärna inte missa de :(
Det här brukar komma till och från nästan varje vecka.

Ja och de jag hade planerat i helgen blir inte av för jag orkar ingenting just nu. Vill bara vara hemma och få bort denna smärtan.


Onsdag och snart helg (y)

Dagen började med att jag gick upp tjugo över sex. Började skolan halv nio så skulle ta den tidiga bussen. När man går in i bussen, tar upp sitt kort, sätter den mot jojo magneten som vanligt. Sedan kollar man upp och ser att hela j**la bussen e full önskar man att man hade stannat kvar hemma. Jaja jag överlevde de iaf och dagen blev bra (:

Slutade tidigt idag. Sov i nästan tre timmar när jag kom hem. Sedan gick jag ut och motionerade mirris. Sen hjälpte jag mamma lite med Ramme.

Har även gjort färdigt denna och nästa vecka läxor så nu känner jag mig duktig ;) eller vad tycker ni? ;D Skönt att ha det gjort iaf!


RSS 2.0