Stallet och Träning-->

Idag har jag spenderat mesta tiden i Stallet. Kl nio var jag ute i stallet för att släppa ut Ramme och Mirris sen pyssla jag om och longerade pluttis. Så duktig. Efter det gick jag in och vilade mig lite som tur var eftersom det började regna :( Skulle rida Mirris i skogen sen men de pisseregna så ville inte rida då, vill inte hon ska få spänningar om det blir för kallt, lika bra att försöka undvika det då (: Skulle ta med henne till ridhuset ist. Men när vi väl skulle åka ner till träningen med Ramme fick hon bli hemma. Red henne efteråt i skogen istället, de hade ju slutat regna :)

Ramme gick ganska bra på träningen. Just nu gäller det bara att böja honom och få han att börja använda rätt muskler. Förhoppnignsvis kmr det att gå bra.

Rambler 2008--> Här var han ganska fin


Man mår som man ska

jag vaknade vid tre idag, hade ju fått vara uppe hela natten för att jag hade tid till Sömn EEG kl sju i Hbg. Just nu mår jag inte så bra, kroppen är helt rubbad nu efter den omställningen, men imorgon har den förhoppningsvis försvunnit. Ikväll ska jag inte göra så mkt, mest kolla teve och sitta vid datan. Sitter även och väntar på sockerkakan som ligger i ugnen. Blev sjukt sugen så fick för mig att jag skulle baka en. Hoppas den är klar snart! (:


*Rea*

Det var ju rea på hästsakerna på Citygross idag så drog dit med Mamma snabbt. Jag köpte en ny tävlingskavaj från Jackson. gillar dom mest, dom e så jäkla sköna. Blev en svart med bruna smala ränder på. Köpte även ett grått fleece täcke, har ju redan många men de va fint och billig så vf inte ? ;) Ramme Och Mirris Passar bra i grått så dom kunde ju lika bra få det.

Jaha

Nu var det längesedan man uppdatera men har inte orkat, men ska försöka bli duktigare på det nu (:
Två veckor har gått och jag är klar med min praktik. Jätteskönt är det, och nu har jag dessutom påsklov (:
Fast blir inte så mkt lov, har jätte mycket plugg att göra men snart har vi ju ändån sommarlov så ska ge gärnet nu dom sista två månaderna.

Mitt påsklov är redan fullbokat så ja vi får väl se hur mycket man hinner med att göra

Måndag: Kemiprov i skolan, Dominique Ska komma, Vet ska komma, Elvis kmr och håller mig sällskap under natten.
Tisdag: EEG på sjukhuset, Hovslagaren ska komma
Onsdag: Dressyrträning
Torsdag: Dressyrträning (Allsvenskan)
Fredag: Plugg
Lördag: Plugg
Söndag: Tävling
Måndag: Påskahoppningarna

Har nog glömt en del, men ungefär såhär ser det ut.

Andra dagen på praktiken!

Nu har redan två dagar gått av praktiken och det har gått ganska bra, finns inte så mycket att göra där så sitter mest och kollar på bara men de rätt skönt åndå! ;) Idag blir det Pluggkväll, hästarna har sin vilodag idag så ska väl snart sätta igång.

Fullrulle med Två fördelsedagsfirande!

Nu början söndagen lida mot sitt slut. Idag har man varit igång hela dagen o princip. Är riktig trött nu och imorgon blir det första dagen på praktiken :( Ska snart lägga mig.  Imorse gick man upp vid nio fixa stallet och tömkörde Ramme vilket inte gick så bra idag. Mirris fyller ju tjugoett år idag så hon fick massor av pussar och godis hehe. Sen fick man åka på släktkalas till halv fem. Då var jag riktigt trött och var inte alls taggad till träningen men jag fick göra det bästa av det som vanligt när jag e trött. Var iaf iväg och träna till kl sex och det gick jättebra! Mirris går bättre än någonsin nu när hon nästan är tjockis (A) och även fast hon är gammal så e hon överfin snäckan! Längtar tills nästa helg för då blir det tävling (:

Liten Mirris :)

Mirris 2009


HeLg!

Äntligen har de blivit helg, och redan Lördag tillomed. 
Övernatt hos Elvis till idag (: Vi åt på graffiti innan han lämna mig hemma. MUMS
Idag blir det bara stallet som gäller.


Redan måndag imorgon :(

Dagarna går så fort och imorgon är det redan måndag, vilket betyder tillbaka till det tråkiga
:( Sista veckan nu!

Igår så så städade jag i princip halv dagen, nu e hela mitt rum dammfritt kan jag lova ;) Elvis kom och hämtade upp mig vid fyra tiden, sen skulle vi till Jensens i Malmö ;) Jag åt kyckling med potatis och någon sås som jag inte var så entusiastiska över haha :P Fick en ny och den va mkt godare :) E lite kräsen trots allt. Sen åt vi god efterätt, men va så mätt så orkade inte ens hälften :( Trevlig kväll med Elvis blev det :) och sex underbara månader med älskling<3

Idag fick vi gå upp i ottan bara för jag skulle jobba nere på tävlingen. Skulle vara där vid halv nio. Satt i domartornet och de är rätt kul :) Men gud så ont jag har i mina ögon nu..Deckade direkt i två timmar när jag kom hem. Jag har även tvättat benskydd och lagt alla tränsdelar i olja för att dom ska bli extra mjuka nu när tävlingssäsongen börjar på rikitigt :) Har köpt ett nytt tävlings schabrak mest ämnat till Rambler, Mirris passar kanske i det oxo men annars får ramme ha det :) Och jag som sa att jag inte skulle tävla ramme mer? haha vi får väl se hur det blir med den saken (: han ska iaf tuktas


Min åsikt

Idag ska jag äntligen få komma hem. Slutar tolv idag och kommer tillbaks imorgon. Superskönt. Ska träna ikväll med Mirris samt rida Rambler i ridhuset oxo tror jag? Han e helt galen just nu, litar inte på han längre. Skulle jag prova rida honom på Hackamore i söndes. Men ja han försökte slänga av mig tre gånger och jag hade ingen kontroll haha. Men e man pigg så e man :) Hoppas man kan hitta en skötare till han snart, behöver hjälp i veckorna. Jag tycker hästarna ska gå i princip varje dag om de ska tävlas och jag hinner inte alltid med Ramme. Som vissa andra som rider varannan dag så är det synd om hästarna. De ser man ju själv på tävlingar att de knappt orkar ta sig runt en bana. Ska man få tävla så måste man ta hand om sina hästar, hålla dom igång varje dag annars är det inte schysst mot hästen. Jag har tillomed fått stå över flera tävlingar då jag kanske inte hunnit rida dom så mycket i veckorna. Det är min åsikt iallafall och jag tror att många håller med? Det är ju bara skämmigt att komma med en sån häst på tävling och taskigt...


Nu är jag framme

Har precis käkat lunch här och ligger nu i sängen. Ska på test kl ett så jag har en kvart till på mig ;) Jag gick upp vid sju idag, gick ut och red Mirris en sväng i skogen. Sen fixa mig och drog hit till kl elva. Riktigt skönt att här finns internet :) Blev rikitg glad, de fanns ju inte innan precis. Denna veckan komme att bli så tråkig, men tur att man missar skolan och har internet iaf ;)

RSS 2.0