Hemstudier!

Idag hade jag hemstudier vilket betyder att jag inte behövde åka till skolan. Hela fm var nämligen inställd då vår lärare var ledig och på em hade vi bara 90 minuters lektion så vår lärare var snäll och sa att vi inte behövde komma, då vi precis haft prov i det ämnen och ska ut på praktik på måndag. SKÖNT! :)
 
Idag gick jag upp vid halv nio, åt lite frukost. När klockan blev tio satte jag igång att städa och tvätta lite. Kl tolv bytte jag om och sprang en runda ute i skogen. När jag hade tränat färdigt så lagade jag lite middag och tittade lite på hollywood fruar till sambon kom hem. Sen har jag gjort lite på hemläxan vi fick på anatomin, en mastig en så jag bev ju inte klar ikväll. får göra lite varje dag, skönast så :)
 
Nu väntar jag på att sambo ska komma hem efter sina lektioner.. :)
 
CAOOOO
 
 
 
 
 

Tisdag..

Tentan igår gick jätte bra!! JVi fick sluta efter tentan igår då vi inte hade några lektioner på em, så var hemma vid ett då jag tog bilen till skolan igår. På kvällen blev det lite plugg på arbetsrättslagarna som vi skulle ha en diskussions uppgift om idag.

Idag så tog vi en lång lunch med middag på scandic hotel och det var jätte gott! Sen på em hade vi studiebesök och jag kom hem med tåget tio i fem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för nu är alla tentor och uppgifter klara för denna omgången och på måndag börjar min praktik!! :)

Dagen i bilder!

 Daniel var söt imorse och fixade frukost!
 
 Tog en liten paus i pluggandet och lagade lite torsk och potatismos
 
Bakade mandelskorpor med kardemumma nu på kvällskvisten!
Skönt att göra nåt annat och inte bara plugga
 
 
 
 

Lördagen

Igår så vaknade jag vid halv nio och var riktigt trött. Jag och Daniel gick iallafall upp och åt frukost, innan vi gick ut och sprang 4,2 km. Sedan blev det bara plugg för min del till kl 16. 
 
På kvällen så körde vi till Jonte och Frida och spenderade kvällen där. Vi kom hem kl halv två inatt. Vi lagade middag tillsammans, tittade lite film och bakade kladdkaka med banan. Jätte gott! :) Det var killarna som fick hjälpas åt med maten. Skönt med ombytta roller då det oftast brukar vara vi tjejer som får fixa med det :) LYX!
 
Männen in action!
 
 
 
 
 

Söndags plugg!

Min anatomi tenta i onsdags gick jätte bra! Skönt att ha det avklarat. Nu har jag bara en tenta kvar, som är imorgon innan jag går ut på praktik. Jag kan säga att denna dagen bokstavligt talat bara har bestått utav plugg. Jag har nog pluggat 8 h idag, men det blir ju så när man inbillar sig att man inte kan det tillräckligt, om och om igen. Jag är iallafall lugn och tror att det kommer gå bra imorgon. Kan nog rota fram det mesta i hjärnan när det väl gäller, som jag brukar säga!
 
Caooo :)

Första dagen

I skolan denna veckan. Vi fick sluta lite tidigare och med flyt med tågen så var jag hemma kl fyra redan :)

Jag tog en dagens på lunchen och det håller jag mig mätt på nästan hela kvällen sen. 

Igår gick mesta tiden till att plugga till anatomi tentan så jag hoppas det går bra på onsdag! 

Nu är jag på väg till skolan och i em väntas det ett studiebesök på klin kem lab i Lund! 

Caooo





Ûnderbara helg

Då är helgen slut och nu ligger jag och mannen i sängen och tar det lungt. Börjar bli riktigt trött så det är kanske en ide att gå och lägga sig lite tidigare idag.
 
Denna helgen har bestått av en del plugg då jag har anatomi tenta på onsdag! Två tentor kvar sen har jag nästan lite semester när jag ska ut på praktik :) ska bli så skojj!
 
Igår började dagen med att jag och Daniel gick upp och åt frukost. Sen bytade vi om till tränings kläder och var ute och joggade en liten runda. 
 
När klockan var elva så började jag plugga och blev väl klar strax innan kl tre. Sen tog jag bara det lungt, duschade och så innan våra kompisar kom på kvällen. Så det blev middag och film mys med trevligt sällskap hemma hos oss, och mannen min stod för alla maten :) Nästan alla somnade till filmen så när kl var 01 så körde de hem och vi gick och lade oss.
 
Imorse gick vi upp tidigt då Daniel hade morgon jour och vi passade på att handla när vi ändå var nere i byn. Jag fyndade två ljusstakar så får se om det kmr upp någon bild på de sen :)
 
Sen har jag bara pluggat, lagat mat och varit nere på ridskolan igen och kollat på ny häst. 
 
Helgerna går i rasande snart men snart är tentorna för denna gången över, så det ska bli skönt :) 
 
Expedit hyllorna har blivit uppiffade av e betong platta som Daniel gjort.
 
Blev glatt överraskad igår när vi öppnade brevlådan. Mitt paket med nya prydnadskuddar hade kommit! :)
 
Nya till sängen :)
 
 Och nya till soffan
 
Älsklingen som lagat maten. Fläskfile med klyftpotatis
 
Körde på Black and white igår^^
 
 
 
 

Äntligen

Fredag och sista dagen i skolan innan helg :) nu har jag bara två prov kvar innan jag går ut på praktik i fyra veckor. 

Idag är jag hemma vid fyra, sen blir det nog bara hemma kväll. Ska försöka plugga lite anatomin och kanske sticka ner till ridskolan en sväng. 

Caooo




Söndag!

Igår morse åkte jag och Daniel iväg och köpte lite goda frukostbullar och bröd med gott pålägg, så vi fick en riktigt god söndags frukost.
 
Sen pluggade jag från och till hela dagen, blev dock bara ca två timmars plugg sammanlagt. Jag kände mig inte på topp igår så det fick bli ad det blev.  
 
På kvällen så körde jag och sambo ut en runda i skogen för att avrunda söndagen och vi hade det mysigt och tog lite bilder. Han visade mig hur man kastade macka och det var kul :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår lilla

katt ska vara med överallt, jadå! :)
 
 

Lördag!

Tiden går så fort så jag hinner knappt med att skriva mitt i veckan..Nu har iallafall snart redan lördagen gått, och jag sitter och tar det lugnt framför datorn :)
 
Idag har jag och Daniel varit iväg lite under förmiddagen för att ha lite annat att tänka på. Vi körde till hässleholm och handlade lite. Var hemma vid två igen och då har vi bara varit hemma och tagit det lugnt.
 
Jag började plugga vid fem tiden och pluggade till åtta kanske. Jag har en stor tenta på torsdag så det blir mycket plugg nu i veckan. Jag har prov varje vecka nu fram till praktiken.
 
Ska bli skönt när proven är över. Har ägnat tre helger i streck nu till att bara plugga till
tentor. Men kul och intressant är det! :)
 
Den kommande helgen vill jag hitta på nåt.Jag är sugen på utgång, bio eller middag så j
ag hoppas det blir något av det :)
 
 
 
Igår var det kanelbullens dag, så det fik bli en liten fika i skolan! :)
 
Patientdatalagen, en av fyra lagar som jag ska kunna till Torsdag....=)
 
En av få gånger som Nova ligger och sover när matte pluggar, vildkatten!
 

RSS 2.0